TERRAFAN

Steun Terra Art Projects en word TERRAFAN
Voelt u zich betrokken bij Terra Art Projects en draagt u de organisatie een warm hart toe? Steun ons dan met een donatie.
Wij nodigen alle TERRAFANS, zowel particulier als zakelijk, uit voor onze gezellige en informatieve Nieuwjaarsborrel waar u als eerste op de hoogte wordt gebracht van het nieuwe jaarprogramma.

Waarom Terra Art Projects steunen?
Sinds de oprichting in 1994 pioniert TERRA in het Zoetermeerse culturele landschap. De visie van TERRA is dat een stad meer is dan de plek om te wonen of werken. De omgeving moet ook inspireren, uitdagen tot ondernemerschap en creativiteit stimuleren. Een gevarieerd aanbod aan kunst en cultuur mag niet ontbreken. Door kunstenaars een podium te bieden en samen met kunstenaars, inwoners en samenwerkingspartners exposities, projecten en evenementen te organiseren, voegt TERRA artistieke beleving toe. Dit versterkt de binding van bewoners en bezoekers met de stad en vergroot de aantrekkingskracht van Zoetermeer als vestigingsstad voor particulieren en bedrijven, en voor kunstenaars en de creatieve sector in het bijzonder.

Stichting Terra Art Projects ontvangt een basissubsidie van de Gemeente Zoetermeer. Voor een groot deel is zij echter afhankelijk van eigen inkomsten. Dankzij de sponsoring van fondsen, bedrijven en particuliere donateurs komt TERRA een heel eind, maar helaas is dit nog altijd niet voldoende. Daarom is de stichting actief op zoek naar fans, enthousiaste bezoekers en bedrijven die het door middel van een donatie mogelijk maken boeiende tentoonstellingen en projecten te programmeren.

De activiteiten van Terra Art Projects zijn toegankelijk voor iedereen. Met een bescheiden budget weten we elk jaar een gevarieerd programma samen te stellen.
U kunt ons helpen om dit voort te zetten.

TF-particulieren-button    TF-bedrijven-button

Wim Huurman van Pilatusdam Mens en Organisatie.
“Ik ben TERRAFAN geworden omdat ik de bijdrage van Terra Art Projects aan het mooier maken van Zoetermeer door beeldende kunst en aansprekende projecten zoals ‘Zondag in ’t Park’ en ‘Jaarringen’, enorm waardeer. Ik ondersteun dit dus graag!”

Jeroen Huurman van Bouwbedrijf Gebr. Huurman
“Waarom ik TERRAFAN ben geworden? Omdat ik TERRA een geweldig leuke club vind met mensen die zich inzetten voor een mooier Zoetermeer!”