ZONDAG IN ‘T PARK

Midden in het centrum, op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad, organiseerde TERRA in de zomer van 2014 voor het eerst ‘Zondag in ‘t park’. Een kleinschalig cultuurfestival met muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops en eigentijdse horeca. Op 7 zondagen in de zomermaanden werd het Nicolaaspark omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen en memorabele muziekoptredens.

Het bleek zo’n groot succes dat TERRA in 2015 de Zondag in ’t Park voortzette. En in 2016 wisten we: de Zoetermeerse zomer is niet meer compleet zonder Zondag in ’t Park!

Ook dit jaar vond het leukste artistieke festival van de stad weer plaats op de grens van het oude dorp en de nieuwe stad. Het festival weet ieder jaar duizenden mensen naar het gezellige Nicolaaspark te trekken. De bezoekers konden weer genieten van zes zondagen muziek, theater, beeldende kunst en kinderworkshops. Had je trek gekregen van al dit leuks? Dan scoorde je de lekkerste street food bij een van de food trucks!

Op 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus 2016 vanaf 13.00 uur  kon je je picknickkleed, partner, vrienden en/of kinderen grijpen en vertrekken richting het park. Daar was dit stukje groen in het centrum van de stad weer omgetoverd tot dé plek voor sprankelende ontmoetingen, fantasierijke voorstellingen, memorabele muziekoptredens en ontluikend artistiek talent. Er is altijd wat te zien en altijd wat te doen. Zondag in ‘t Park is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud!

Hoe laat? Het park was open van 13.00 – 19.00 uur en er waren optredens vanaf 14.00 uur Locatie: Nicolaaspark (naast de Nicolaaskerk, achter de locatie van Terra Art Projects, Dorpsstraat 12), Zoetermeer.

Meer beeldimpressies en informatie over Zondag in ’t park, zijn te vinden op: www.zondaginhetpark.nl en op facebook: https://www.facebook.com/zoetermeerintpark.

Zondag in ’t Park wordt mede mogelijk gemaakt door:

ZOETERMEER_LOGO-300+zwart
DOEN_LOGO12_NEGATIVE_NPL_(rgb72ppi)_BLUE
1818

Foto’s: Catherine Terpstra, Fati Daut, Nelly Smits, Petrie Coomans, Richard Jetten