TERRA DOORLOPENDE SIERADENEXPOSITIE

Doorlopende sieradenexpositie in het TERRATORIUM

Naast de wisselende exposities van beeldende kunst in het TERRATORIUM, is er ook een doorlopende sieradenexpositie te zien. Diverse sieradenkunstenaars bieden hier een divers assortiment aan, dat regelmatig wisselt. Er is een uitgebreid aanbod aan zilveren sieraden zoals kettingen, oorbellen, armbanden en broches. Veel van de sieraden zijn ingelegd met bijzondere (edel)stenen of het zilver wordt gecombineerd met andere metalen.

Naast de prachtige sieraden van diverse soorten metaal zijn er ook uitgesproken, kleurrijke sieraden met bijvoorbeeld grote kralen, gemaakt met keramiek of textiel. Echte eyecatchers om je favoriete outfit compleet te maken. Het bijzondere aan het aanbod is dat ieder sieraad uniek is. Ieder sieraad werd ontworpen en/of uitgevoerd door een van sieradenkunstenaars. Kom langs en bekijk de sieraden zelf! De toegang is gratis.

Op dit moment exposeren: Marijke Arp, Lucie Blaauw, Florence Eijck, Yvon Grevers, Verolique Jacobse, Corinne van Kamp, Anita Mans en Wilna Snoek.