TERRATAFELEN 2011

30.06.2011

Onder de naam TERRATAFELEN 2011 vond de afsluiting van ons kunstseizoen 2010-2011 plaats op donderdag 30 juni van 18.00 – 21.00 uur in het TERRATORIUM aan de Philipsstraat 18 in Zoetermeer.

Het TERRATORIUM werd tijdens TERRATAFELEN voor even een artistiek restaurant. De inhoud van het diner richtte zich echter niet alleen op de culinaire component. Dit diner was vooral ook gericht op nut en noodzaak van een cultureel leven in Zoetermeer. De deelnemende Zoetermeerse kunstenaars hadden voor deze gelegenheid een eigen tafel ‘aangekleed’. Daarbij presenteerden zij zich met toegepaste kunst, speciaal vervaardigd voor deze avond. Want naast schilderen en beeldhouwen zijn er natuurlijk nog tal van toepassingen te bedenken waarbij een kunstenaar zijn talent kan benutten.

De kunstenaars hadden elk twee gasten gekozen, waarvoor op uitnodiging van Terra stoelen waren gereserveerd. En Terra zelf had ook gasten aan haar tafels. Met een gevarieerde tafelbezetting wil zij een kennismaking tot stand brengen met artistieke visies. Maar er gebeurde nog veel meer tijdens de maaltijd. Met optredens in de vorm van dans, muziek, en poëzie werd TERRATAFELEN iets bijzonders. Een maaltijd met omlijsting, verzorgd door Terra Art Projects.

Een mooie afsluiting van het kunstseizoen en wie weet het begin van een mooie traditie!

Aan TERRATAFELEN werkten o.a. mee: Hetty Arens, Rob de Graaf, Heleen de Lange, Jurgen Klaassen, José Koebrugge, Karel Lengkeek, Marja Milo- van Berlo, Patricia Seijen Ten Hoorn, Wonny Stuger, Ria van Dijk, Marijke Wijgerinck, Vera Zegerman, Centrum voor Kunst en Cultuur, Zoetermeer Jazz, Maarten den Elzen, Pauline Alting von Geusau en De Dutch Don’t Dance Division