Actie op de Vlamingstraat!

Langzaam en voorzichtig pakken we de draad weer op na een lange tijd van stilstaan. Zo ook op de Vlamingstraat, waar de sloop deze week na een periode van lang wachten (bijna een jaar) weer werd hervat. De afgelopen week werden in razend tempo de woning en de tussenbouw gesloopt.

De bouwvakkers van SKN pakken de sloop natuurlijk uiterst voorzichtig aan. Toch zag het er op sommige momenten, zoals tijdens het ‘omduwen’ van het dak en de muren van de woning met de graafmachine, spectaculair uit! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er door diverse mensen van TERRA werd gefilmd en gefotografeerd. De foto’s werden gemaakt door Richard Jetten, vrijwillig fotograaf bij TERRA.

Met de start van de sloop komt een einde aan een periode van lang wachten. Het biedt TERRA perspectief voor Franx. Wij zullen de verbouwing de komende tijd nauwlettend blijven volgen en hier verslag van doen. Ook intern gaan wij weer met frisse moed verder met het vormgeven van alles dat jullie straks bij Franx kunnen gaan zien en meemaken!