Contact en openingstijden

BEZOEKADRES:
Dorpsstraat 12,  2712 AK Zoetermeer

Openingstijden expositieruimte TERRATORIUM:
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

LET OP: wij hanteren COVID-19 maatregelen, een mondkapje is verplicht.

BEREIKBAARHEID 
Met het openbaar vervoer:
Het TERRATORIUM ligt in wijk 12, op 5 minuten loopafstand van Randstadrail halte Dorp of Stadhuis. Vanaf Station Oost: bus 71, halte Julianalaan.

Met de auto:
Op het Nicolaasplein, achter het TERRATORIUM, kunt u met een blauwe parkeerschijf drie uur gratis parkeren.
Ook kunt u op het tijdelijke parkeerterrein waar de voormalige Vuurtorenschool stond parkeren. Hier komt u door het straatje naast restaurant El Pueblo in te rijden. Ook hier is het parkeren drie uur gratis met een blauwe parkeerschijf.

Routebeschrijving:
Let op: de verkeerssituatie in de Dorpsstraat is gewijzigd. Vanaf de zijde Leidsewallen/ Delftsewallen is deze verboden in te rijden voor autoverkeer. De meeste navigatiesystemen zijn hierop NIET aangepast.

Aanrij-routes naar de locatie:
Via Bijdorplaan
Neem op de Van Leeuwenhoeklaan de tweede rotonde driekwart (linksaf) naar de Bijdorplaan. Ga onder het tunneltje door (omhoog) rechts de Dorpsstraat in. Rij door tot het witte hoekpand van Terra Art Projects en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op.

Via Oxfordstraat
Het is ook mogelijk om de locatie te bereiken via de Oxfordstraat. Rijd deze uit en vervolg je weg over de blauwe brug. Negeer het bord ‘doodlopende weg’. Rij door tot het witte hoekpand van Terra Art Projects en sla hier linksaf, het Nicolaasplein op.

VOOR VRAGEN AAN HET PROJECTBUREAU:
mailen met  info@terra-artprojects.com

POSTADRES:
Terra Art Projects, Secretariaat
Schansbaan 107, 2728 GB Zoetermeer
e-mail:   info@terra-artprojects.com