Expositie in wijkmuseum het Metrum | Alfons Nauw

VERF en OPPERVLAK

Veel vrijwilligers van kunstorganisatie Terra Art Projects maken zelf kunst. TERRA en Hetty Arens, bedenker van wijkmuseum het Metrum, bieden hen de mogelijkheid om de kunstwerken die zij maken te tonen in de wijk Buytenwegh. Nu te zien: VERF EN OPPERVLAK van Alfons Nauw.

De werken van Alfons Nauw zijn het resultaat van een studie naar wat je met verf kunt uitdrukken en op welke wijze je dat kunt doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de penseelstreek, de dikte en structuur van de verf.

Alfons volgt de opleiding Beeldende Kunst aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag. De meeste van de geëxposeerde werken werden daar gemaakt. Het uitgangspunt van de expositie in het Metrum zijn karakteristieke koppen.

Wat is het Metrum?

Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om o.a. wijkbewoners een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: h.arens@wxs.nl. De expositie van Alfons is t/m 19 augustus te zien. Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘De ComPositie’ aan de César Franckrode.