MARKT IN ‘T PARK

4 september ‘Markt in ’t Park’ in het Nicolaaspark
Lifestyle en lekkers!

In de zomer van 2016 vonden er weer zes fantastische edities van Zondag in ’t Park plaats! De zomer in het Nicolaaspark kreeg ook dit jaar weer een staartje met het zusje van het festival: ‘Markt in ’t Park’ op zondag 4 september, de leukste lifestylemarkt van Zoetermeer

Vanaf 11 uur kon je in het park terecht bij de 60 standhouders! Zij verkochten mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen, food en meer. Er waren veel standhouders aanwezig uit Zoetermeer, maar ook uit de rest van het land. Er waren bijvoorbeeld handgemaakte sieraden van leer en edelstenen, mooi houten speelgoed, de meest schattige kinderkleding (handgehaakt of van de leukste bekende merken), unieke items voor in huis, prachtige bohemien jurken, (grafische) kunst, tassen en nog veel meer!

Kookworkshop Krista Kersbergen
Er was extra veel aandacht voor lekker eten. Zo kon je huisgemaakte jam en chutney kopen, heerlijke biologische wijnen, zoete traktaties en tientallen soorten verse thee. Als je tijdens het shoppen trek kreeg, hoefde je zeker niet naar huis. Poffertjes, prijswinnende saté, curry en bijzondere broodjes: er was keus genoeg!

Om 15.00 uur heeft Krista Kersbergen van Culinair voor Thuis bovendien een kookdemonstratie gegeven. Krista deed dit jaar mee aan MasterChef Holland. Tijdens de markt heeft zij tijdens een kookdemonstratie een van haar favoriete gerechten bereid! Zij was de gehele dag aanwezig in het park.

Creatief voor kids
Bij Kitzart konden creatieve kinderen dieren, voertuigen, robots en meer leuke figuren van hout en piepschuim versieren met kleurrijke foam klei. Je kon het creatieve gedeelte ook aan de professionals overlaten! Street Art kunstenaars Tobias Becker Hoff en Vincent Schoonhoven van de Urban Art Studio vereeuwigden eigen namen in graffiti-stijl op canvas. Stoer of juist roze? Alles was mogelijk.

Er werd ontdekt hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en men liet zich inspireren. Er werden ideeën opgedaan voor een eigen creatief project. Men kwam met vrienden, gezin of oma. Iedereen was welkom!

Praktische gegevens
Datum: zondag 4 september
Tijd: 11.00-17.00 uur
Locatie: Nicolaaspark (Dorpsstraat 12, Zoetermeer)
Toegang gratis.

Op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen rondom ‘Markt in ’t Park’? Like dan de Facebookpagina: www.facebook.com/marktinhetpark