‘Markt in ’t Park’, een artistieke lifestyle markt!

Vintage, handmade, fashion, kids items, affordable art, design, food & meer.

Op zondag 3 september 2017 vond de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ weer plaats in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Tientallen standhouders verkochten de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek in Zoetermeer waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, blijkt uit het aantal standhouders dat zich ieder jaar aanmeldt. Ook trekt de markt een grote, enthousiaste groep bezoekers!

Het ontspannen en gezellige sfeertje maakte de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor makers.

Naast de kramen met voor ieder wat wils, waren er tijdens de editie van 2017 ook leuke creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele foodtrucks!

Men ontdekte hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en liet zich inspireren! Op zoek naar mooie producten met een verhaal of bijzondere en vaak unieke items voor je interieur of kledingkast? Heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan was je bij ‘Markt in ’t Park’ op het juiste adres. Iedereen was welkom!

Markt in ’t Park vond plaats op zondag 3 september, van 11-17 uur. De locatie (Nicolaaspark, Zoetermeer) was gratis toegankelijk.
Voor meer informatie: http://www.marktinhetpark.nl/

Foto’s: Richard Jetten