Terra Art Projects wint Ster van Zoetermeer

Terra Art Projects werd tijdens het jaarlijkse Miljoenennota-ontbijt op 21 september 2016 door de leden van de RVOZ gekozen tot winnaar van de ‘Ster van Zoetermeer’. In 2014 werd de ‘Ster van Zoetermeer’ geïntroduceerd en dit jaar werd de prijs voor de 2e keer uitgereikt. Met deze prijs zet de RVOZ een bijzondere ondernemer in het spotlicht.

Argumentatie:

  • Jullie brengen kunst en cultuur op een laagdrempelige wijze en daarmee dragen jullie bij tot een leefbaar Zoetermeer
  • Jullie zijn het moderne voorbeeld hoe dingen gaan in deze tijd. Vanuit de bevolking worden hele leuke evenementen georganiseerd. Zelfstandig. Zonder hulp. Zonder promotie.

Over de RVOZ: Bij de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer draait alles om het ondernemerschap in de ruimste zin van het woord. De missie van de RVOZ is het behartigen van collectieve belangen van ondernemers en daarnaast het bieden van een mogelijkheid om op informele wijze te netwerken en business to business te stimuleren tussen Zoetermeerse ondernemers. De RVOZ richt zich op ondernemers, ondernemerschap, het onderneming- en vestigingsklimaat en de sociaal economische situatie in en rond Zoetermeer.