TERRAFAN VOOR PARTICULIEREN

Voel jij je betrokken bij Terra Art Projects en draag je de organisatie een warm hart toe? Ben je voorstander van meer kunst en cultuur in de stad en geniet je van de projecten die TERRA organiseert? Steun ons dan met een donatie. Je bent al FAN vanaf €25,-.
Natuurlijk koestert TERRA haar FANS, en krijgen zij ook wat terug in ruil voor hun donatie.

TERRAFAN vanaf €25,-
Je wordt begin van het jaar uitgenodigd voor onze jaarlijkse TERRAFAN-bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kom je onder het genot van een hapje en drankje alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten van TERRA. Ook informeren we je maandelijks over de activiteiten.

TERRAFAN vanaf €50,-
Naast de uitnodiging voor de TERRAFAN-bijeenkomst en de speciale nieuwsbrief ontvang je 5% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in het TERRATORIUM te koop zijn.

TERRAFAN vanaf €100,-
Naast de uitnodiging voor de TERRAFAN-bijeenkomst en de speciale nieuwsbrief ontvang je 10% korting op de aankoopprijs van kunstwerken die in het TERRATORIUM te koop zijn.

Vul de onderstaande gegevens in zodat wij u kunnen registreren als FAN en u op de hoogte kunnen houden van de activiteiten van TERRA.
Ieder kalenderjaar nemen we opnieuw contact met u op om te vragen of u TERRAFAN wilt blijven.

Of:

Download hier het inschrijfformulier voor particulieren en stuur het naar: terrafan@terra-artprojects.com

Alvast hartelijk bedankt!


onze nieuwsbrief