Zonder vrijwilligers geen Franx!

VACATURES BIJ FRANX

Wist je dat het projectbureau van Franx bestaat uit 4 mensen die bij elkaar slechts 1,5 fte betaald invullen? Natuurlijk hopen we dat onze organisatie in de toekomst mee kan groeien met onze locatie en missie, maar voorlopig zullen we bij het projectbureau (nog) een extra tandje bij moeten blijven zetten.

Wij worden daarbij ondersteund door een groot en enthousiast team van vrijwilligers. Zonder dit diverse vrijwilligersteam geen kunstgarage Franx! Ons huidige team staat al enthousiast in de startblokken en denkt en doet mee. Maar we zijn straks langer en vaker open en zijn gegroeid in zowel activiteiten en omvang.

En daarom… zoeken we jou! Of je moeder, neef, tante, beste vriend(in), kennis, buurman… kortom, helpende handjes!

We zijn op zoek naar:

Ondersteuning tijdens exposities (host)

Als host ontvang je bezoekers. Je bent het visitekaartje van Franx. Je verstrekt vanuit een actieve en positieve houding informatie over de actuele expositie, de komende exposities, de deelnemende kunstenaars, de nevenprogrammering, Makerswinkel en over kunstorganisatie Franx in het algemeen.

Daarnaast verkoop je kunstwerken uit de expositie, artikelen uit de winkel en houd je de expositie- en winkelruimten netjes en representatief. Jouw rol is ook om (actief) een oogje in het zeil te houden op de expositievloer, vragen te beantwoorden en om hen te wijzen op de bijzonderheden. Kortom, een leuke en diverse functie!

Groene vingers (tuinonderhoud)

Franx is op zoek naar vrijwilligers voor het tuinonderhoud rondom onze nieuwe kunstgarage.

We bespreken samen je wensen en beschikbaarheid. Wij zoeken bijvoorbeeld iemand die goed is in het aanleggen en/of onderhouden van onze tuin en ons kan helpen om onze tuin aantrekkelijk en veilig te maken en te houden.

Wil je daarnaast nog meer doen? We bieden ook de mogelijkheid om deze functie uit te breiden met allerhande logistieke en technische ondersteuning binnen de technische dienst en ten aanzien van andere diensten in de organisatie. Kan wel, hoeft uiteraard niet.

Lijkt het je leuk om Franx vrijwilliger te worden?
Mail naar Franx: info@kunstgaragefranx.nl

Locatie Franx: Vlamingstraat 1