Zonder vrijwilligers geen Franx!

VACATURES BIJ FRANX

Wist je dat het projectbureau van Franx bestaat uit 4 mensen die bij elkaar slechts 1,5 fte betaald invullen? Natuurlijk hopen we dat onze organisatie in de toekomst mee kan groeien met onze locatie en missie, maar voorlopig zullen we bij het projectbureau (nog) een extra tandje bij moeten blijven zetten.

Wij worden daarbij ondersteund door een groot en enthousiast team van vrijwilligers. Zonder dit diverse vrijwilligersteam geen kunstgarage Franx! Ons huidige team staat al enthousiast in de startblokken en denkt en doet mee. Maar we zijn straks langer en vaker open en zijn gegroeid in zowel activiteiten en omvang.

En daarom… zoeken we jou! Of je moeder, neef, tante, beste vriend(in), kennis, buurman… kortom, helpende handjes!

We zijn op zoek naar:

Ondersteuning tijdens exposities (host)

Als host ontvang je bezoekers. Je bent het visitekaartje van Franx. Je verstrekt vanuit een actieve en positieve houding informatie over de actuele expositie, de komende exposities, de deelnemende kunstenaars, de nevenprogrammering, Makerswinkel en over kunstorganisatie Franx in het algemeen.

Daarnaast verkoop je kunstwerken uit de expositie, artikelen uit de winkel en houd je de expositie- en winkelruimten netjes en representatief. Jouw rol is ook om (actief) een oogje in het zeil te houden op de expositievloer, vragen te beantwoorden en om hen te wijzen op de bijzonderheden. Kortom, een leuke en diverse functie!

Groene vingers (tuinonderhoud)

Franx is op zoek naar vrijwilligers voor het tuinonderhoud rondom onze nieuwe kunstgarage.

We bespreken samen je wensen en beschikbaarheid. Wij zoeken bijvoorbeeld iemand die goed is in het aanleggen en/of onderhouden van onze tuin en ons kan helpen om onze tuin aantrekkelijk en veilig te maken en te houden.

Wil je daarnaast nog meer doen? We bieden ook de mogelijkheid om deze functie uit te breiden met allerhande logistieke en technische ondersteuning binnen de technische dienst en ten aanzien van andere diensten in de organisatie. Kan wel, hoeft uiteraard niet.

Financieel medewerker (vrijwilliger)

De financieel medewerker verricht boekhoudkundige en (financieel) administratieve werkzaamheden, verricht voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de begrotingssamenstelling en bereidt rapportages aan de directie voor omtrent financieel resultaat/ exploitatie.

Wij hebben een gezellig kantoor, waar je kunt werken en (naar wens) mee kunt draaien en praten met het projectbureau. Beschikbaarheid is in overleg.

Kunstgarage Franx zoekt huismeester

De huismeester is verantwoordelijk voor een representatief, veilig en ordelijk gebouw en omgeving. De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt voor huurders en gebruikers als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Daarnaast houdt de huismeester zich bezig met (klein) onderhoud, heeft een sociale functie binnen Franx en houdt toezicht op de veiligheid.

Informatiebijeenkomst

Wij organiseren op zaterdag 9 oktober van 14.30-16.00 uur een informatiebijeenkomst over de organisatie die je (vrijblijvend) kunt bijwonen. Als je enthousiast bent geworden praten we graag verder tijdens een kennismakingsgesprek. Daarbij kun je ons leren kennen en jouw wensen en interesses kenbaar maken.

Lijkt het je leuk om de informatiebijeenkomst bij te wonen?
Mail naar Franx: info@kunstgaragefranx.nl

Locatie Franx: Vlamingstraat 1

Let op: ook als je de informatiebijeenkomst niet wilt of kunt bijwonen dan ben je welkom voor een gesprek (stuur ons een mail voor een afspraak: info@kunstgaragefranx.nl).