KUNSTSURPRISE

Hét unieke cadeau voor de feestdagen
03.11.2018-24.12.2018

Miste je nog iets moois en origineels aan de muur? Zocht je een prachtig én betaalbaar sieraad? Een eyecatcher voor dat ene nét iets te lege kastje? Of een cadeautje voor in de zak of onder de kerstboom? Bij TERRA in de Dorpsstraat was je aan het goede adres voor de mooiste kunstcadeaus!

December was de feestmaand, ook bij Terra Art Projects! Zeventien kunstenaars van TERRA verkochten vanaf 3 november eigen werk dat gegarandeerd een hit was tijdens Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar! Van sieraden tot keramiek en van schilderijen tot batik… je vond het allemaal tijdens ‘Kunstsurprise’. In de sfeervolle Dorpsstraat werd je door de galeriemedewerkers verwelkomd en kon je rustig bekijken of er een ‘Kunstsurprise’ werd aangeboden waar jij een geliefde (of jezelf) blij mee kon maken. Er waren al kunstcadeautjes te koop vanaf €10,-. Ieder werk was gemaakt door een Zoetermeerse kunstenaar en de meeste items waren uniek! Je kon het cadeau direct meenemen. Uiteraard werd het mooi verpakt.

Artist Weekend
Tijdens Kunstsurprise vond er driemaal een ‘Artist weekend’ plaats. Deze weekenden was tijdens de openingsuren een kunstenaar aanwezig die een extra tafel had ingericht met zijn of haar eigen werk. Op 10 en 11 november was dit edelsmid Corinne van Kamp. Op 24 en 25 november verkocht Renée du Clou haar veelzijdige werk. Op zaterdag 8 december was Verolique Jacobse aanwezig met schilderijen en broches en op zondag 9 december sloot Leo van der Meer af met zijn tekeningen en schilderijen.

De kunstsurprises waren te koop van zaterdag 3 november t/m zondag 23 december in het TERRATORIUM (geopend van wo t/m zo van 13-17 uur).
Adres: Dorpsstraat 12, Zoetermeer.

Op vrijdag 2 november om 16.00 uur vond de opening plaats in de vorm van een heuse Pakjesmiddag, en dit werd vrijdag 30 november wegens succes herhaald; men kon een échte kunstsurprise winnen! Onder het genot van een drankje werden pakjes verloot onder de bezoekers. Ieder cadeautje bevatte een klein kunstwerk of speciale aanbieding van 1 van de deelnemende kunstenaars.

Foto’s (02.11): Puck Swinkels

Foto’s (30.11): Leo Jans