Cultuurkantine

De CultuurKantine is een nieuwe maandelijkse netwerkbijeenkomst. Voor de cultuurdoeners en -denkers, de praters en de luisteraars. Voor de nieuwsgierigen, de liefhebbers, de twijfelaars én de roze koek-liefhebbers. Iedereen die wat heeft met kunst en cultuur is welkom.

Er is een podium voor verhalen en pitches. Er zijn bierviltjes voor nieuwe ideeën en connecties. Tijdens het live journaal blikken we terug op de culturele activiteiten van de afgelopen maand en die van de komende periode. We zien elkaar voortaan elke laatste vrijdag van de maand!

Tijdens de CultuurKantine bieden we een informeel platform voor culturele organisaties en iedereen die hieraan is verbonden of zich wil verbinden: artiesten, kunstenaars, stadsmakers, designers, docenten, dansers, schrijvers, projectleiders, performers, cursisten, ondernemers, vrijwilligers en alle anderen!

In de CultuurKantine versterken we de onderlinge connectie in het veld door ‘simpelweg’ met elkaar in gesprek te gaan. Geen moeilijk gedoe, gewoon een plek om elkaar te treffen en te praten. Over zaken die spelen, om elkaar op de hoogte te houden én misschien wel leuke plannen te maken. Met ruimte om je mening te geven en af en toe iemand die een leuk of belangrijk verhaal wil delen. That’s it.

Organisatie door Cultuurfonds Zoetermeer i.s.m. Terra Artprojects Zoetermeer. Locatie: Terra Art Projects, Dorpsstraat 12, Zoetermeer. Iedere laatste vrijdag van de maand van 16-18 uur.

Let op: vanwege het Corona virus werd er tijdelijk (vanaf 31.07.2020) uitgeweken naar het zomerterras van Museum De Voorde en het Forumcafé van de bibliotheek. Dit terras bevindt zich op het Stadhuisplein aan de kant van het museum. Vanaf november 2020 vond er, vanwege de aangescherpte Corona maatregelen, geen CultuurKantine meer plaats. Zodra hier verandering in komt melden wij dat op deze pagina.