EXPOSITIE IN WIJKCENTRUM HET METRUM | BRENDA BRUDET

Expositie van 27.06.2020 – 27.08.2020

Brenda Brudet heeft zich sinds haar vroege jeugd creatief geuit wat leidde tot een carrière als webdesigner. In 2018 herontdekte ze haar liefde voor kunst nadat ze in contact kwam met soft pastels. Vol passie zet ze sindsdien stappen om zichzelf als kunstenaar op de kaart te zetten. 

Haar artistieke stijl is beïnvloed door zaken zoals de gedetailleerde en elegante botanische kunst, haar zwak voor zachte, gedempte en natuurlijke kleuren, maar vooral de liefde voor de vrouwelijke vorm.

Met diverse media zoals pastelkrijt, olieverf en aquarel maakt Brenda met emotie gevulde beelden. Ze plaatst haar muzen in hun eigen wereld vergezeld door elementen uit de natuur, of in een omgeving geabstraheerd van fysieke zaken. Elk portret vertelt een eigen verhaal.

Wat is het Metrum?
Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners en andere geïnteresseerden een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: hetty.arens@ziggo.nl
Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘de ComPositie’ aan de César Franckrode.

Foto’s: Hetty Arens