EXPOSITIE IN WIJKCENTRUM HET METRUM | NATASJA VLASTRA

Schilderijen
02.10 – 27.11.2021

Door schilderlessen te volgen bij Richard Brouwer raakte Natasja besmet, zoals zij het zelf benoemt, door het schildervirus. En zo begon haar schilderscarrière.

Haar inspiratie komt ineens op. Dat kan zijn door verschillende thema’s, of bijvoorbeeld door iets dat ze ziet wanneer ze foto’s maakt.

Natasja schildert over het algemeen realistische beelden die herkenbaar zijn voor anderen. Soms kiest ze ervoor om moderne kunst te maken. Daarbij is het wel van belang dat de kijker begrijpt wat ze wil vertellen. Emotie overbrengen komt hierbij op de eerste plaats.

Natasja werkt voornamelijk met acrylverf maar ook met olieverf. Ze houdt ook rekening met milieubewust werken. Ze laat restjes verf drogen en probeert ze zoveel mogelijk te hergebruiken.

Wat is het Metrum?
Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners en andere geïnteresseerden een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: hetty.arens@ziggo.nl
Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘de ComPositie’ aan de César Franckrode.