expositie in wijkmuseum het Metrum | diana mets

Fotografie van Diana Mets

Van 6 juni t/m 29 juli was het werk van Diana Mets te zien in wijkmuseum ‘Het Metrum’ in Buytenwegh. Diana is altijd al geïnteresseerd geweest in kunst en fotografie. De laatste jaren heeft ze zich vooral veel met creatieve fotografie beziggehouden.

Diana raakt voornamelijk geïnspireerd door de natuur zoals bomen, bladeren, bloemen en landschappen. Maar eigenlijk kan ieder object met een interessant patroon, vorm of kleur het beginpunt zijn van haar werk. Na het maken van een foto, bewerkt zij deze. Dit doet zij door de kleur, de structuur, het patroon of de vorm aan te passen. Soms worden foto’s ook gespiegeld of gecombineerd. Dit leidt tot verrassende, creatieve kunstwerken die soms lijken op schilderijen en tekeningen.

Het werk van Diana Mets is regelmatig te zien in verschillende kunstgaleries en andere openbare ruimten.

Wat is het Metrum?

Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners en andere geïnteresseerden een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: hetty.arens@ziggo.nl.
Het Metrum bevindt zich tegenover het gebouw ‘de ComPositie’ aan de César Franckrode.