Makerswinkel XL

In aanloop naar de feestdagen was de expositieruimte van Terra Art Projects vanaf 12 november weer omgetoverd tot Makerswinkel XL. Dé plek waar je unieke producten van lokale makers en bijzondere designproducten van (zelfstandig) ontwerpers koopt. Om jouw feestdagen óf die van een ander mee op te vrolijken. Na vijf weken moesten we helaas de deuren weer sluiten vanwege de Corona lockdown, en we hebben uiteindelijk ook niet meer op kunnen starten.

Samen met kunstenaars en ontwerpers
TERRA wil positief bijdragen aan de zelfredzaamheid en het ondernemerschap van kunstenaars en ontwerpers. Om die reden verkoopt zij producten die door of in samenwerking met kunstenaars/ ontwerpers vervaardigd zijn. Daarnaast biedt de Makerswinkel plek aan makers van ambachtelijke en duurzame producten die passen binnen de domeinen kunst/design/lifestyle.

Bij de Makerswinkel XL vond je producten die nergens anders in Zoetermeer te koop zijn. Denk aan bijzondere kandelaars, handgeweven keukentextiel, duurzame sjaals, unieke sieraden, notitieboeken en tassen. Maar ook aangenaam ogende elektronica en ‘spannende gadgets’, sfeervolle kerstdecoratie en vele andere verrassende items. Voor jong en oud én voor elke portemonnee!

De expositieruimte op Dorpsstraat 12 was overzichtelijk ingericht en er konden maximaal 2 bezoekers tegelijk naar binnen.
Een bezoek aan de Makerswinkel XL was niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens bereikbaar, relaxt en coronaproof.

Foto’s: Annelize van der Helm