MAKERSWINKEL XL

woensdag 06.11.2019 tot en met zondag 22.12.2019

Wil je eens een écht bijzonder en goed vormgegeven cadeau mét verhaal geven? Bij TERRA slaag je zeker. In november en december wordt de expositieruimte omgetoverd tot Makerswinkel XL! Hier kun je een mix vinden van mooi design, bijzondere items en leuke hebbedingen!

Producten van designers en ontwerpers staan centraal. Denk aan handgemaakte schalen, bekers en kaarsenhouders, notitieboeken, mooie stoeltjes en bijzondere posters voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Maar ook prachtige sieraden, tassen, wandkleden en kussens voor de koude wintermaanden, gelaste en 3D kunstobjecten voor aan de muur, aangenaam ogende elektronica, decoratie voor kerst die nergens anders in Zoetermeer te koop is en vele andere verrassende items.

(Zelf) doen
We zorgen er voor dat je op meerdere dagen in het weekend ook zelf creatief aan de slag kunt óf kunt winkelen terwijl je luistert naar een optreden:
Zaterdag 9 november 14-17 uur: interieur moodboards maken
Zaterdag 16 november 14-17 uur: wolvilten op een tas
Zaterdag 30 november 16-18 uur: muziek van Vita en Jaime
Zondag 15 december 14-17 uur: geïllustreerde poëzievoordrachten.

De Makerswinkel als testcase
TERRA verhuist begin 2021 naar een nieuwe locatie. Daar zal er naast expositieruimte, horeca en werkplaatsen ook een ruimte zijn voor verkoop van producten van kunstenaars, designers en ontwerpers. Om te onderzoeken welke producten in de smaak vallen bij onze (beoogde) bezoekers begon TERRA in 2019 met een proefshop op de entresol van het TERRATORIUM. Deze shop hebben we nu omgedoopt tot Makerswinkel, een naam die zal meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Het assortiment wisselt en wordt steeds aangevuld, dus kom zeker een keer kijken!

Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer
Geopend woensdag tot en met zondag van 13-17 uur.