Openingsexpositie ‘Vijftig tinten groen’

Op zaterdag 11 januari werd de eerste expositie geopend. Deze groepsexpositie heeft dezelfde titel als het thema, namelijk ‘Vijftig tinten groen’! Kunstenaars uit heel het land werden opgeroepen om werk in te sturen.

TERRA ontving meer dan honderd aanmeldingen en was positief verrast over de kwaliteit en diversiteit. Er werden twintig kunstenaars geselecteerd voor deelname aan de expositie. Er is een ruime vertegenwoordiging van disciplines. Denk aan schilderijen, beeldhouwwerk, fotografie en textiel. Binnen al die diversiteit is er natuurlijk één grote, direct in het oog springende overeenkomst…

De twintig deelnemers van de openingsexpositie zijn: Hetty Arens, Josephine Banens, Cis Bakker, Anna Belleforte, Ank Bos, Hennie Dijk, Chantal Ehrhardt, Sylvia Essenberg, Mariëlle Gebben, Yvon Grevers, Mieke de Haan, René Heeres, Wendy van den Heuvel, Fieke Hordijk, Wendy Leusink, Joke Meijer, Kardia Meijer, Marloes Moraal, Usha Ramesh, Nadja Willems.

De openingsexpositie ‘Vijftig tinten groen’ is te zien van 11 januari t/m 20 februari bij TERRA (Dorpsstraat 12, Zoetermeer). De expositie is gratis toegankelijk en geopend van wo t/m zo van 13-17 uur.

Foto’s: Annelize van der Helm