Streetwise.object01

Op het grote leegstaande gebouw aan het ‘Kinderen van Versteegplein’ realiseerden elf street art kunstenaars een mural van ruim 1400 m2!

Een ware explosie van typografie, patronen, realistisch werk en kleurrijke figuren. Urban Art Studio en Terra Art Projects nodigden landelijk bekende street art kunstenaars uit voor deze enorme klus: de duo’s Bier&Brood en Karski&Beyond, Saïd Kinos, I am Eelco, Micha de Bie, Sjors Kouthoofd, Vincent Schoonhoven, Stephan Bontje en Tobias Becker Hoff. Deze eigenzinnige jonge mensen hebben ieder een kenmerkende eigen stijl, die op waanzinnige wijze werd verenigd!

Opening Steetwise.object01
 Tijdens de opening op 12 oktober 2017 interviewde Robert Roos onder andere Marc Rosier, wethouder stedelijke ontwikkeling, Huibert Kralt van De Raad Bouw B.V., Natalie Vinke, artistiek directeur van Stichting Terra Art Projects, en Tobias Becker Hoff van de Urban Art Studio.

Tijdens de onthulling bracht de wethouder zijn ‘mark’ aan op het gebouw. Hij werd uitgedaagd om dit beeldmerk eveneens te plaatsen op het object dat volgens hem het vervolg op Streetwise.object.01 zou moeten worden!

Dit project was online te volgen:
facebook.com/streetwise079
#streetwise079
@streetwise_zmr

Foto’s: Nelly Smits

_________________________________________________________________________________

Meet & Greet 30 september

_________________________________________________________________________________

De kogel is door de kerk: Tobias Becker Hoff van de Urban Art Studio is het leegstaande pand aan het Kinderen van Versteegplein samen met circa 10 andere kunstenaars aan het transformeren tot een enorm street-art kunstwerk. Het gebouw is dichtgetimmerd, gereinigd en daarna is de grondverf aangebracht. Op 23 augustus zijn de kunstenaars gestart met de mural van in totaal 1400m2!

Streetwise.object01 is onderdeel van het Masterplan Streetwise, een plan waarbij diverse locaties in de stad op eigentijdse wijze worden getransformeerd. Urban Art speelt hierbij de hoofdrol.

Like de Facebookpagina van de Urban Art Studio voor de laatste ontwikkelingen rondom deze eyecatcher in wording!
www.facebook.com/urbanartstudiozoetermeer