Tips & oproepen

Regelmatig organiseert TERRA projecten waar kunstenaars aan kunnen deelnemen, of krijgen we verzoeken van derden om informatie te verspreiden aan kunstenaars over interessante kunstprojecten waaraan zij kunnen deelnemen. Wij delen deze informatie met de aangesloten deelnemers en op de website, Facebook en in de TERRAINFO.


OPEN CALL: ‘50 TINTEN GROEN’


Terra Art Projects in Zoetermeer zoekt kunstenaars die werk willen presenteren dat past binnen het thema ’50 tinten groen’. Het betreft een groepsexpositie op salon-achtige wijze, waarbij diversiteit en verbeeldingskracht centraal staan.

In de eerste helft van 2020 organiseert TERRA vijf exposities binnen het thema ’vijftig tinten groen’, aangevuld door diverse nevenactiviteiten. De ‘open call’ vormt het startpunt van deze themaperiode.

Heb jij werk waar groen, op welke wijze dan ook, een belangrijke rol in speelt of heb je een idee voor het maken van nieuw werk dat misschien wel de grenzen van het thema opzoekt? Meld je dan aan. Werk uit alle disciplines is welkom (m.u.v. video – om praktische redenen).

Wat regelen wij voor je?

  • Een mooie mogelijkheid om te exposeren in onze goedbezochte expositieruimte
  • (Digitaal) promotiemateriaal en de relevante on- en offline promotie
  • De inrichting van de expositie
  • Verzekering van het geëxposeerde werk.

Wat vragen wij van je?

  • Digitale aanlevering van: voorbeelden van je werk /of een verwijzing naar je website/ of een foto van het werk dat je wilt exposeren
  • Een korte omschrijving van het werk dat je wilt presenteren, de discipline en een toelichting waarom dit werk binnen het thema past
  • Vanwege de beschikbare ruimte willen we graag weten welke afmetingen het werk dat je wilt exposeren ongeveer zal hebben.

Praktisch:
Aanmelden kan t/m donderdag 17 oktober 2019 via het emailadres: opencall@terra-artprojects.com

TERRA maakt uit de ingezonden aanmeldingen een selectie. De geselecteerde kunstenaars krijgen uiterlijk 28 oktober bericht.

Deelname aan de expositie is kosteloos. Eventuele verzendkosten voor als je het werk wilt opsturen in plaats van inleveren (zenden en retour), dienen wel zelf te worden voldaan. We rekenen 25% commissie bij verkoop van het werk.

De expositieperiode loopt van zaterdag 11 januari t/m donderdag 20 februari 2020. Data voor inleveren en ophalen worden in een later stadium gecommuniceerd met de deelnemers.

onze nieuwsbrief