Wake-up call

Muurschilderingen en expositie Eelco Metman

foto: Annelize van der Helm


Eelco Metman zal in juni en juli muurschilderingen maken, zowel binnen, in de galerie, als buiten. Het werk van Eelco, dat veelal grafisch van aard is, toont een variëteit aan stijlen en kleurcombinaties. Hij daagt zichzelf altijd uit om zijn composities en typografie verder te ontwikkelen.
 
Eelco is al begonnen met het beschilderen van een volledige wand binnen, in de expositieruimte. Deze is voor de opening op 1 juli gereed. Er zal een indrukwekkend aanzicht ontstaan, met veel details! Naast deze muurschildering, zullen er ook schilderijen van Eelco te zien zijn. Deze kunstuitingen zijn zowel voor jong als ouder publiek interessant! Via videomateriaal kom je nog meer te weten over Eelco, het werk dat je kunt zien bij TERRA en over zijn andere kunstdiscipline: Urban Art.
 
Na de voltooiing van de expositie binnen, zal Eelco samen met de Urban Art Studio beginnen aan een nieuwe schildering op de buitenzijde van de locatie van TERRA. Natuurlijk kun je dit proces volgen door af en toe langs te lopen.

De expositieperiode loopt van 1 juli – 30 augustus 2020.
Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13 – 17 uur, toegang gratis.

Je hoeft niet te reserveren, maar we wijzen je wel graag op de corona-maatregelen die in de galerie van toepassing zijn:
– Kom alleen als je geen klachten hebt (hoesten, niezen, koorts)
– Er mogen maximaal twee bezoekers tegelijkertijd in de galerie
– Vanwege de beperkte oppervlakte geldt dit ook voor kinderen; zij tellen als volwaardig bezoeker mee
– Houd anderhalve meter afstand
– Volg de hygiëne-instructies op in de galerie.

Foto’s: Annelize van der Helm, Nelly Smits en Catherine Terpstra

Filmpjes: Annelize van der Helm